- Luik - Claude Monet Expo Luik Claude Monet Expo Luik

Duik in de droomwereld van Monet. Beperkt aantal tickets beschikbaar. Reserveer je plekje vandaag nog! Duik in de droomwereld van Monet. Beperkt aantal tickets beschikbaar. Reserveer je plekje vandaag nog!

00 days
00 hours
00 min
00 sec
BOEK NU WACHTLIJST
 • Fever

Recensies over Monet: The Immersive Experience in London

4,7 van de 5 sterren

 • Rachel G.

  Geweldige beleving! Prachtige schilderijen, inkijkje in zijn leven en wat andere impressionisten deden. De VR-ruimte was geweldig. Het was gewoon alsof je zelf in de schilderijen zat.

 • Nova H.

  Veel geleerd over de man Monet, de stijl van zijn schilderijen en kleurnuances. De projectie-ruimte was prachtig.

 • Anita F.

  Geweldige tentoonstelling, ik vond het echt enig. Het VR-gedeelte is het ook totaal waard.

 • Florence O.

  Mooie beleving, zeer creatieve opzet voor een tentoonstelling, ook nog voor een prima prijs.

 • Gloria C.

  We hebben allemaal zo genoten van de beleving, zowel van de tuin in "Giverny" als van de projectie-ruimte. Ook was het erg fijn dat onze twee oudere zussen zo goed en aardig behandeld werden door het vriendelijke personeel. Enorm bedankt!

 • Stephen D.

  Je komt helemaal tot rust door de mooie schilderijen die op zo'n manier tot leven komen, werkelijk prachtig

 • Barbara S.

  Zeer mooi in elkaar gezet en een geweldige beleving! Bedankt!

 • Francesca W.

  Geweldige ervaring. Dit was een perfectie manier om mijn kinderen kennis te laten maken met mijn favoriete kunstenaar.

 • Sharon B.

  Echt onder de indruk van deze meeslepende Monet-tentoonstelling. Ook enorm attent van Fever dat ze mijn tickets hebben kunnen omboeken nadat ik er per ongeluk twee voor de verkeerde datum had gekocht.

Wat de pers zegt over de Monet-beleving

 • FOX 5 in LA press review - Claude Monet Exhibit in Liege
  "Bij binnenkomst valt je mond al open van verbazing. Het is werkelijk prachtig! Je wordt helemaal ondergedompeld in de wereld van Monet"
 • WSB TV LA press review - Claude Monet Exhibit in Liege
  Claude Monet: The Immersive Experience is nog zo'n adembenemende en unieke digitale kunstervaring die meer dan 300 schilderijen en schetsen van Monet tot leven laat komen.
 • Atalnta News First press review - Claude Monet Exhibit in Liege
  "De 360-graden digitale kunsttentoonstelling neemt je mee op reis door de wereld van de Franse schilder Claude Monet."

Praktische informatie

 1. Datum: vanaf maart 2024
 2. Openingstijden:
  • Woensdag, donderdag: 10.00 - 19.00 uur (17.00 uur laatste sessietijd)
  • Vrijdag: 10.00 - 20.00 uur (18.00 uur laatste sessietijd)
  • Zaterdag: 9.00 - 20.00 uur (18.00 uur laatste sessietijd)
  • Zondag: 9.00 - 19.00 uur (17.00 uur laatste sessietijd)
  • Maandag en dinsdag: Gesloten
 3. Duur: het bezoek duurt ongeveer 60 tot 75 minuten
 4. Locatie: Eglise Saint-Pholien, Rue Saint-Pholien, 4020 Liège
 5. Minimumleeftijd: alle leeftijden zijn welkom!
 6. Toegankelijkheid: de zaal is helaas niet volledig rolstoeltoegankelijk. Bij aankomst kan je echter een medewerker om hulp vragen om de bovenste verdieping te bereiken
 7. Prijs: ticketprijzen starten vanaf €X voor volwassenen en €X voor kinderen
BOEK NU WACHTLIJST

Over de schilderijen van Claude Monet

 • Haystacks (End of Summer) - Claude Monet Exhibit in Liege

  Hooiberg aan het einde van de zomer, 1891

  Hooiberg (Einde van de zomer) is onderdeel van een serie van meer dan 25 impressionistische schilderijen van Claude Monet uit 1890-91. De collectie toont stapels hooi in een veld net buiten zijn boerderij in Giverny. Door zijn kleurkeuze en penseelstreken legt Monet de nadruk op de genuanceerde veranderingen van het licht en landschap gedurende de dag en de seizoenen, in dit geval de zomer van 1891. De serie wordt beschouwd als een van Monets meest opmerkelijke werken.
 • Bridge over a Pond of Water Lilies - Claude Monet Exhibit in Liege

  Brug over een vijver met waterlelies, 1899

  De Brug over een vijver met waterlelies van Claude Monet, geschilderd in 1899, staat bekend als een van de meest iconische schilderijen uit de negentiende eeuw. We zien hier een gewelfde houten loopbrug over een vijver vol met drijvende waterlelies, allemaal in een weelderige groene omgeving. De manier hoe Monet licht en kleur gebruikt geeft deze scène een vredige en droomachtige sfeer. Het schilderij is onderdeel van een serie werken over de waterlelies in zijn tuin in Giverny, en hij beschouwde deze collectie als een van zijn grootste prestaties.
 • Poppy Field - Claude Monet Exhibit in Liege

  Klaprozen, 1873

  Het klaprozenveld in Argenteuil, geschilderd door Monet in 1873, wordt beschouwd als een van de meest iconische landschapsschilderijen uit de negentiende eeuw. Monet maakte na zijn terugkeer uit het Verenigd Koninkrijk deze levendige weergave van een zomerse dag op het Franse platteland. De spatten groen, blauw en rood beelden de klaprozen uit die zachtjes meebewegen met de wind, terwijl we ook twee wandelende mensen in het veld zien. Monets penseelstreken brengen de schoonheid en eenvoud van de natuur tot leven en laten ons, de toeschouwer, even stilstaan om de kleine dingen in het leven te kunnen waarderen.

Monet Luik, Locatie

Kerk Saint-Pholien, Rue Saint-Pholien, Luik. 4020

De weg vragen

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen?
Misschien vind je hier het antwoord!

ZIE VEELGESTELDE VRAGEN

Groepen

Lees meer over onze mogelijkheden voor groepen.

Over de organisatoren van Monet Expo

Exhibition Hub

Exhibition Hub heeft een bewezen staat van dienst als producent van meer dan 70 tentoonstellingen en meeslepende edutainment-belevingen overal ter wereld, waarmee het al meer dan 6 miljoen bezoekers heeft verwonderd in landen als Frankrijk, het VK, België, Nederland, Italië, Brazilië en China. De organisatie creëert edutainment-belevingen voor een breed publiek en past zijn producties per locatie aan, waardoor het elke keer een originele beleving kan aanbieden. Deze locaties verschillen van musea en tentoonstellingscentra tot oude kerken en andere historische locaties. Met jarenlange ervaring in het creëren en opzetten van meeslepende belevingen, kan Exhibition Hub kwaliteit garanderen. Er wordt onder andere gewerkt met een spectaculaire 360°-multimedia-ruimte waar beeld en geluid samenkomen, bovenop een unieke virtual reality-ervaring. Beide zijn een rijke aanvulling op de meeslepende belevingen. Ook maken bezoekers kennis met de kunstenaar in de didactische introductieruimte, waardoor ze zich helemaal in de kunstenaar kunnen verplaatsen voordat ze de spectaculaire digitale projectie kunnen ervaren.
Exhibition Hub organizer

Fever

Fever is het nummer 1 platform wereldwijd voor het ontdekken van live-entertainment en helpt sinds 2015 miljoenen mensen de leukste belevingen in hun stad te ontdekken. Fever stelt evenementorganisatoren in staat om geweldige evenementen op te zetten, met prachtige voorbeelden zoals de Candlelight-concerten - die al door meer dan 1 miljoen bezoekers zijn bezocht - "Stranger Things: The Drive-Into Experience", of de "Mad Hatter G&T Party" in meerdere steden in de VS. Elke maand in de Verenigde Staten kunnen miljoenen bezoekers bevestigen dat Fever hoog kwalitatieve content aanbiedt aan iedereen die zijn stad wil ontdekken. Fevers platform verwerkt per jaar miljoenen tickets voor tienduizenden evenementen, en heeft een beoordeling van 4,8 van 5 sterren in de Apple App Store. Fever is een Amerikaans bedrijf met meer dan 1500 man personeel, en biedt momenteel zijn diensten aan in meer dan 400 steden. De kantoren zijn gevestigd in New York, Los Angeles, Chicago, Londen, Parijs, Madrid en Barcelona, en belangrijke investeerders zijn onder andere Rakuten Capital, Accel Partners, Fidelity en Atresmedia.
Fever organizer

Organized by

Exhibition hub

In association with